Kalender – Københavns Universitet

sund.ku.dk > Kalender

Kalender

Søg i arrangementer


    1 2 3 4
  • 12. oktober 2018, kl. 14:00

    Tiltrædelsesforelæsning for klinisk professor Henrik Løvendahl Jørgensen

    Hvidovre Hospital afholder fredag d. 12. oktober tiltrædelsesforelæsning for nytiltrådt professor i Klinisk biokemi med særligt fokus på forbedret patientdiagnostik ved Institut for Klinisk Medicin Henrik Løvendahl Jørgensen. Forelæsningen har titlen Blodprøvesvar - en overset guldgrube af informationer?. Se invitation til forelæsningen. Henrik Løvendahl Jørgensen inaugureres af prodekan for Innovation og Samfundsrelationer Trine Winterø. » Læs mere

  • 9. november 2018, kl. 14:00-17:00

    PhD defence: Anna-Karin Numé

    Syncope and its impact on accidents, injuries, and employment: nationwide pidemiological studies » Læs mere

    1 2 3 4