Faciliteter for gæster på Panum – Københavns Universitet

sund.ku.dk > Kontakt > Find vej > Faciliteter for gæster

Faciliteter for gæster på Panum

NB: Se her, hvis du har brug for hjælp til at finde vej eller vil læse om parkering mm.

Information

Du kan henvende dig i SUND's information, hvis du har brug for praktiske oplysninger eller har spørgsmål om faciliteterne på PANUM.

Informationen
Blegdamsvej 3
DK-2200 København N
Tlf. +45 35 32 79 00

E-mail: drift@sund.ku.dk
Åbningstider: Ma-To 9.00-15.00 og Fr 9.00-15.00

Administrationen

Fakultetets administration (Fakultetsservice) findes på forskellige lokationer på Panum - bl.a. i Bygning 1 ved hovedindgangen samt i bygning 15.1, 21.1 og 33.4.

Boghandel

Academic Books ligger i bygning 23 ved indgangen fra Nørre Allé til højre for indgangen til Tandlægeskolen.

I butikken indsamler de pensumlister fra alle undervisere, så du kan altid få overblik over dit pensum i butikken eller via deres hjemmeside: http://academicbooks.dk/pensumlister

Åbningstider: Ma-To 9:30-16.00

Web: www.academicbooks.dk/ku-noerre
E-mail:  ku-noerre@academicbooks.dk

Brug af Panums område

Det er i udgangspunktet ikke tilladt at benytte fakultetets arealer til politisk eller religiøs agitation. I forbindelse med den almindelige valgkamp op til fx kommunal- og folketingsvalg kan kandidater og partier dog søge om tilladelse til at uddele valgmateriale og lignende på fakultetets område (dog aldrig i undervisningslokaler). 

Hvis du ønsker at benytte fakultetets arealer i forbindelse med en valgkamp - eller til filmoptagelser eller lignende - skal du kontakte sikringsleder Steen Ruben (sru@sund.ku.dk), som kan vurdere, om fakultetet kan imødekomme dit ønske.

Mad og drikke

Læs om mulighederne for bespisning, og se åbningstider for kantinerne på SUND.

Glemte sager

Tabte og glemte sager kan indleveres - og afhentes - i Informationen, Blegdamsvej 3 - 2200 København N.

Ophængning af plakater og lignende

På Panum er der mange opslagstavler til fri afbenyttelse. De bliver ryddet hver tredje måned eller oftere, hvis de er overfyldt. Ved rydning tages der ikke hensyn til, hvor længe et opslag har været anbragt på tavlen. Alt skal være påført dato for ophængningen.

Trådløst netværk

På SUND er der trådløst netværk via Eduroam til studerende, ansatte og gæster fra andre universiteter med Eduroam. Læs, hvordan du logger på eller får gæsteadgang via Eduroam.

Øvrige gæster til studerende og ansatte kan logge på  "KU Guest WIFI". Det kræver at værten til gæsten sender/viser dig login oplysninger via intranettet KUnet (kun for studerende og ansatte).