Stor interesse for SUNDs nye Mærsk Tårn – Københavns Universitet

13. januar 2017

Stor interesse for SUNDs nye Mærsk Tårn

Mærsk Tårnet

Mere end 60 journalister lagde torsdag den 12. januar vejen forbi det nye Mærsk Tårn. Her kom de på en særlig rundvisning og fik vist de moderne rammer, hvor sundhedsforskningen de næste mange år skal skabe ny viden, vækst og dygtige kandidater inden for sundhedsvidenskab.

Mærsk Tårnet

Dekan Ulla Wewer bød sammen med seniorkonsulent fra Bygningsstyrelsen Jan Quitzau Rasmussen velkommen til pressemøde for mere end 60 nysgerrige journalister, der alle var mødt op for at få en særlig tur rundt i det nye Mærsk Tårn. Rundvisningerne foregik i tre spor, der fokuserede på sundhedsforskning, byggeri og arkitektur.

Pressen har bl.a. dækket begivenheden med fem hjerter i Politiken, et fint indslag i TV2 Lorry og en flot billereportage i Universitetsavisen.

Tårnet bliver officielt indviet onsdag den 18. januar, hvor H.M. Dronningen deltager sammen med en række vigtige aktører på uddannelses- og forskningsområdet heriblandt regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen, uddannelses- og forskningsminister Søren Pind og overborgmester for Københavns Kommune Frank Jensen.

Er du journalist eller fotograf og ønsker at komme forbi den officielle åbning, skal du tilmelde dig hos Kristine Snedker.

Mere om Mærsk Tårnet