Deltagerrekord til Åbent hus på SUND – Københavns Universitet

sund.ku.dk > Nyheder > 2017 > Deltagerrekord til Åbe...

06. marts 2017

Deltagerrekord til Åbent hus på SUND

Rekord

Op mod 2000 engagerede unge mennesker besøgte i torsdags Mærsk Tårnet, da Åbent hus blev afholdt. Studieledere og nuværende studerende stod klar til at rådgive og fortælle om livet på SUND. Se 360-grader-film fra arrangementet, der for første gang blev afholdt i Mærsk Tårnet.

Der var kø i den store svingdør ved hovedindgangen til Mærsk Tårnet. Indenfor var der pyntet op med balloner og stande. Studievejledere, studieledere og nuværende studerende stod klar til at fortælle om uddannelserne, studielivet og det nye den nye bygning.

Ifølge Afdeling for Uddannelse og Studerende besøgte op mod 2000 potentielt kommende studerende besøgt Mærsk Tårnet og Skolen for Klinikassistenter og Tandlæger på Panum i torsdags. Det er ny rekord på SUND.

Kommunikationsafdelingen på SUND bad medicinstuderende Rasmus og Morten om at vise rundt i Mærsk Tårnet til de, der ikke havde mulighed for at deltage på dagen. Over 12.000 mennesker har allerede set filmen på Københavns Universitets officielle Facebook-side. Filmen er optaget med et 360-graders-kamera. Du har derfor mulighed for selv at navigere rundt i det nye forskningstårn.

Rundvisning i Mærsk Tårnet ved medicinstuderende Rasmus og Morten til de, der ikke kunne  deltage på dagen (360-graders video kan ikke afspilles i Internet Explorer)