Vitalitet, virilitet og videnskab – Københavns Universitet

30. november 2016

Vitalitet, virilitet og videnskab

Paneldebat

Københavns Universitet inviterer til fyraftensforedrag torsdag d. 8. december kl. 16-17.30. Hør forskerne Rudi Westendorp og Bjarke Oxlund diskutere med direktør Ældresagen Bjarne Hastrup, hvordan vi skaber det bedste udgangspunkt for en god alderdom i et samfund, hvor vi bliver ældre og ældre.

For mindre end 100 år siden var gennemsnitslevealderen for en person født i den vestlige verden 40 år. I dag er den 80. Og ifølge professor Rudi Westendorp er det første menneske, der bliver 135 år gammel, allerede født. Hvordan forbereder vi os bedst på et liv, hvor vi bliver væsentligt ældre end generationerne før os? Det vil professor i aldringsforskning Rudi Westendorp og antropolog Bjarke Oxlund diskutere med direktør i Ældresagen, Bjarne Hastrup, når Københavns Universitet sætter fokus på kunsten at blive ældre.  Ældresagen har netop udgivet fremtidsstudiet ”Alder ingen hindring”.

Debatten bliver faciliteret af ordstyrer og forsker Lone Frank. Kom forbi og lyt, spørg og diskutér.
OBS: Arrangementet foregår på engelsk.

Tilmelding: Foredraget er gratis, og du tilmelder dig ved at reservere en billet på Billetto. Print billetten eller hav den med på din mobil, så du kan vise den ved indgangen.

Dato: Torsdag den 8. december 2016
Tid: Kl. 16.00-17.30
Sted: Festauditoriet på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet
Adresse: Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg