Prisvindere hyldet af Novo Nordisk Fonden – Københavns Universitet

18. marts 2015

Prisvindere hyldet af Novo Nordisk Fonden

PRISREGN

Jens Bukh og Bernard Henrissat fik tirsdag officielt overrakt Novo Nordisk Prisen og Novozymes Prisen

Jens Bukh (t.v.) og Bernard Henrissat

Blomster, diplomer og klapsalver væltede tirsdag ned over prisvinderne professor Jens Bukh og professor Bernard Henrissat fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. De to forskere modtog officielt Novo Nordisk Prisen og Novozymes Prisen for deres arbejde.

Som et led i modtagelsen af Novo Nordisk Prisen forbereder Jens Bukh nu et internationalt symposium, som vil blive afholdt senere på året.

Også professor Tamas L. Horvath, der for nylig fik et af Novo Nordisk Fondens forskningslegater, et såkaldt Laureate Research Grant, holdt et oplæg ved ceremonien. Han tiltræder snarligt stillingen som videnskabelig direktør på Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research.

Presseansvarlig i
Novo Nordisk Fonden