Hjernens mysterier - videnskab formidlet i stærke fortællinger, musik, lyd og billeder

Få indblik i den nyeste forskning i menneskets mest gådefulde organ, hjernen. Københavns Universitet inviterer indenfor til videnskabsperformance: forskningsformidling med lydeffekter, livemusik, levende illustrationer og sanselige fortællinger om fortidens, nutidens og fremtidens behandlinger.

Kom med, når en række af de førende hjerneforskere fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet deler ud af deres nyeste viden. De fortæller engageret om skizofreni, psykedeliske stoffer, stamceller og historisk og fremtidig behandling. Bliv klogere på, hvad vi ved - og ikke ved - om hjernen, og hvorfor den er så svær, men også ekstremt vigtig at forstå. 

Sammen med lektor Adam Bencard fra Medicinsk Museion vil holdet bag podcasten ”Død og Diagnose” guide gæsterne igennem en række videnskabelige resultater. Alt sammen suppleret af live musik og levende illustrationer. 

Mød Ole Kiehn, Agnete Kirkeby og Claus Løland fra Institut for Neurovidenskab, Birger Brodin fra Institut for Farmaci, Birte Glenthøj fra Institut for Klinisk Medicin og formand for Psykiatrifonden, Torsten Bjørn Jacobsen.  

I pausen er der mulighed for at udforske din hjerne endnu mere, mens du nyder lækre forfriskninger. 

KØB BILLETTER HER (UDSOLGT):