7. marts 2017

Maiken Nedergaard sætter fokus på søvnmangel i Sundhedsmagasinet

Hjerneforskning

Professor og hjerneforsker Maiken Nedergaard sætter fokus på konsekvenserne af søvnmangel i Sundhedsmagasinet.

Flere end hver tiende dansker sover så dårligt, at det går udover deres sundhed og livskvalitet. På tirsdag den 7. marts kl. 21.55-22.20 undersøger DRs Sundhedsmagasinet, hvad der sker i kroppen, når vi ikke får vores søvn, og forsøger at finde løsninger på problemet.

Den internationalt anerkendte søvnforsker og professor, Maiken Nedergaard, fra SUNDs Center for Neuroscience medvirker som ekspert og beskriver blandt andet, hvad der sker med hjernen, når den ikke får udskilt sine affaldsstoffer i løbet af natten. 

Se eller gense DRs Sundhedsmagasinet, tirsdag den 7. marts kl. 1.55-22.20.