29. november 2017

Professor Hans H. Wandall modtager ERC Consolidator Grant

ERC Consolidator Grant

Professor Hans H. Wandall har netop fået tildelt det prestigefyldte ERC Consolidator Grant. Den eftertragtede EU bevilling er femårig og gives til forskere, der viser store evner inden for deres videnskabelige disciplin.


Komplekse glykaner, genredigering og vaccineteknikker er bare nogle af fokusområderne i Hans H. Wandall alsidige forskerkarriere. Med ambitiøse publikationer i ryggen og en række flotte priser og bevillinger har professor Hans H. Wandall fra Center for Glycomics slået sig navn solidt fast inden for sit forskningsområde.

Nu kan han føje endnu en bevilling til, da han netop har modtaget det eftertragtede ERC Consolidator Grant.

"Jeg er både stolt og glad for den anerkendelse af vores fagområde som en ERC bevilling afspejler. Bevillingen er en helt unik mulighed for at fokusere og skærpe vores forskning. Den vil utvivlsomt hjælpe os i arbejdet med bedre at forstå, hvordan kulhydrater påvirker vores cellulære maskineri. Det er vores store mål, at det vil bane vejen for nye og mere præcise behandlingsstrategier

Professor Hans Wandall

Bevillingen er målrettet forskere med syv til tolv års erfaring. Intentionen bag legatet er at hjælpe forskeren med at konsolidere sig inden for sit forskningsområde og løbende udvikle sig til en succesfuld karriere i Europa. Bevillingen har til hensigt at styrke uafhængig og excellent forskning og retter sig mod forskere, der tidligt har vist store evner inden for deres videnskabelige disciplin.

ERC Consolidator Grant er på op til to millioner euro og strækker sig over fem år. Læs mere om bevillingen her.