20. marts 2018

Mærsk Tårnet vinder ’bedste sundhedsbyggeri’ i Cannes

Ejendomspris

Den internationale ejendomsbranche var i den forgangne uge samlet i Cannes for at hylde branchens bedste byggerier. Til ceremonien modtog Mærsk Tårnet prisen for bedste sundhedsbyggeri.


Cannes bliver af de fleste forbundet med de gyldne palmer, men byen ligger også kulisse til en af ejendomsbranchens store prisceremonier, MIPIM Awards.

I sidste uge blev den afholdt, hvor Mærsk Tårnet vandt prisen for bedste sundhedsbyggeri.

”Prisen her understreger, at vi er i stand til at forene state-of-the-art forsknings- og undervisningsfaciliteter. Bygningen skaber mulighed for banebrydende forskning og tiltrækning verdens bedste forskere og skaber samtidig værdi for byen,” siger Mads Mandrup arkitekt og partner hos C.F. Møller Architects.

Tidligere Mærsk Tårnet modtaget præmiering fra flere andre. Blandt andet fra Foreningen Hovedstadens forskønnelse, en World Architecture Festival (WAF) Award i kategorien ’Higher Education and Research’, en ’Scandinavian Green Roof Award’ og en ’Copper in Architecture Award 2017’ for tårnets innovative og skulpturelle kobberfacade.

Læs mere på hos MIPIM Awards.