5. marts 2018

Ny foredragsrække sætter fokus på sundhedsvidenskab

Foredrag

Talks på Toppen er en ny serie inspirerende foredrag om sundhedsvidenskabelig forskning. Hver måned vil topforskere fra SUND åbne døren ind til videnskabens verden og give videbegærlige danskerne et blik ind i deres nyeste forskning.


Er du mere bakterie end menneske? Er cykel til arbejde sundere end at svinge forbi motionscenteret i fritiden? Hvad er personlig medicin? Det er nogle af de spørgsmål, som nysgerrige danskere snart har mulighed for at få svar på. Om lidt kan de nemlig lægge vejen forbi Mærsk Tårnet og få et unikt kig ind i aktuel sundhedsforskning, når den nye foredragsrække Talks på Toppen hver måned inviterer offentligheden inden for til en aften i selskab med SUNDs topforskere.

Professorerne Oluf Borbye Pedersen, Bente Stallknecht og Søren Brunak er blot en håndfuld af de stærke kræfter, som sparker foredragsrækken i gang og vil berige videbegærlige borgere med et fascinerende indblik i deres sundhedsvidenskabelige forskning. Ud over de inspirerende foredrag vil gæsterne kunne nyde den urbane udsigt fra 15. sal med et glas bobler i hånden.

Har du lyst til at deltage, kan billetter købes her. Arrangementet koster 125 DKR.

Program:

Du og dine mikrober er en superorganisme
Dato: torsdag d. 22. marts kl. 19-21

Cykel til arbejde eller sved i fritiden
Dato: torsdag d. 26. april kl. 19-21

Sundhedsdata og personlig medicin
Dato: mandag d. 28. maj kl. 19-21

Hvordan bliver du gammel?
Dato: Torsdag d. 21. juni kl. 19-21