7. juni 2016

SUND på Folkemøde

SUND på Folkemøde

Unikke netværksmuligheder, forskningsformidling i utraditionelle rammer og fælles agenda-setting med vigtige stakeholdere. SUND deltager på Folkemødet i 2016 i form af Center for Sund Aldring, der sender 10 forskere over på solskinsøen for at sætte deres viden i spil.

Workshops for forskere, erhvervsfolk og store organisationer. Science slams og quiz. Aldringsspil, fotoudstilling og banko. Samtaler, debatter og interviews. Programmet bugner af kreativitet og formidlingsglæde, når 10 forskere fra Center for Sund Aldring sætter kurs mod Bornholm for at formidle og sætte fokus på deres forskning i det sunde liv og en aktiv alderdom.

Med sine 25.000 deltagere og over 700 organisationer er Folkemødet en af de største spillere inden for faglig formidling, debatkultur og netværksdyrkelse i Danmark. SUND deltager via Center for Sund Aldring med 15 farverige events, der via stærke faglige programmer giver nye perspektiver på aldringsforskning.

Følg med på hjemmesiden for at læse mere om de kommende aktiviteter og se videokampagnerne på Facebook, der løfter sløret for kendte danskeres forhold til alderdom og et sundt liv.  

Læs mere på hjemmesiden sund4life.nu/

Se videokampagnerne ”Når jeg bliver gammel…” og Liv i 10 aldre: