Entreprenørskab på SUND

Københavns Universitet markerer sig internationalt som et centrum for sundhedsinnovation, hvor alle med talent, engagement og ambitioner om at gøre en forskel kan finde støtte og samarbejdspartnere til at realisere idéer.

Københavns Universitet blev i 2005 valgt som årets entrepreneurship-universitet, og i 2010 havde universitetet mere end 300 forskningsaftaler med virksomheder. Det kræver samarbejde og innovativ tænkning på tværs af sektorer, hvis samfundets sundhedsudfordringer skal løses.

Copenhagen Health Innovation er et eksempel på et tværgående partnerskab mellem Københavns Universitet, Danmark Tekniske Universitet, Copenhagen Business School, Region Hovedstaden, Københavns Kommune og Metropol, der samarbejder om uddannelse og projekter inden for forebyggelse og behandling.

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet støtter innovation under uddannelsen og udbyder en række kurser for de studerende med interesse for iværksætteri. Hvis en studerende har en god idé eller bare vil snuse til livet som iværksætter, hjælper UCPH Innovation Hubs med alt fra idé til udvikling.