Panum – Københavns Universitet

Panum

Rutevejledning til Panum med Google Maps

Panums hovedindgang er via Mærsk Tårnet på adressen:
Blegdamsvej 3B,
2200 København N

Adgang

Der er offentlig adgang til fællesområder på Panum/Mærsk Tårnet på hverdage fra kl. 7.00 til kl. 17.00.
Studerende og ansatte har også adgang efter kl. 17.00 og i weekender.
Alle der færdes i Panum/Mærsk Tårnet skal følge anvisninger fra Campus Service SUNDs personale og fra de uniformerede vagter.
Studerende og ansatte skal medbringe Id/studiekort og forevise Campus Service SUND/vagtpersonalet dette mod forlangende.

Indgang og udgang før kl. 17.00:

  • Kl. 7.00- kl. 17.00 er der åben adgang for alle, herunder til cykelkælder. Adgang gennem P-kælder dog kun for ansatte med P-tilladelse og ved brug af id-kort.

Indgang efter kl. 17.00:

  • Kl. 17.00- kl. 7.00 er der adgang for gående via receptionen ved Blegdamsvej mod forevisning af studiekort eller id-kort. Gæster bliver ved henvendelse i receptionen indskrevet i gæstebog med registreret komme- og forventet gå-tid, hvis de har en aftale med en medarbejder på SUND. Studerende kan ikke medtage gæster.
  • Kl. 17.00- kl. 7.00 er der indkørsel til parkeringskælder for ansatte med P-tilladelse ved brug af kort.  Medbragte gæster skal registreres i receptionen. 

Udgang efter kl. 17.00 :

  • Blegdamsvej ved receptionen, udgang for alle kl. 17.00 - kl. 7.00.
  • Blegdamsvej, dør til højre for karusseldøren. Ansatte har udgang hele døgnet. Der skal dog benyttes id-kort og pinkode.
  • Nørre Alle, dør til venstre for karusseldøren. Alle har udgang hele døgnet.
  • Cykelkælder. Udgang for alle hele døgnet uden brug af kort og pinkode. Det er ikke tilladt at lukke gæster ind via cykelkælderen.
  • P-kælder. Udkørsel hele døgnet for ansatte med P-tilladelse ved brug af Id-kort.

Parkeringsregler 

Bil
Der findes ikke offentlig parkering eller gæsteparkering på Panums område. Hvis du er ansat, så læs mere om dine muligheder for bilparkering på KU's intranet KU-net (kun for ansatte). Der er handicapparkeringspladser til fri afbenyttelse for alle med gyldigt, synligt handicapskilt ved indgangen til Panum på Nørre Allé 20.

Cykel
Cykelparkering med overdækning under Mærsk Tårnet (plads til 950 cykler). Adgang fra Blegdamsvej 3B og Nørre Allé 20.

Se større kort
Åbner kort over Panum, Københavns Universitet